Aktivitet

Utstilling i Midt-Norge med STOR-cert

Velkommen til utstilling i avdeling Midt-Norge! Vi er så glade for å kunne møtes igjen og kose oss på utstilling. Det er STOR-cert for klubbens raser og vi ser frem til å se mange flotte polare brukshunder i Levanger.

Velkommen!

Aktivitet

25/9

Informasjon

Vi hadde i utgangspunktet tenkt å lage en hel helg i forbindelse med avdeling Midt-Norges utstilling og flyttet både utstilling og samling til Vauldalen Fjellhotell. Turterreng, en fin måte å støtte vår gode samarbeidspartner i Rørosløpet på og flotte folk. Men en ting vi ikke hadde tatt med i betraktningen var at datoen var lagt til starten på ELGJAKTA! Som en god Rørosing sa: "Rørosmartnan og elgjakta er hellig".

Vi heier jo på at hunder blir brukt til det de er avlet for og dermed må vi bare vike plassen for elghunder, jämthunder og alle andre jakthunder akkurat denne helgen:) Alt i alt var det en enkel beslutning å flytte utstillingen til der den har vært de siste årene - Levanger Camping. Vi sees!

Sted: Levanger Camping
Dato: 25. september 2021
Kl.: 10:00

Dommere:
Anne Indregaard (N) | grønlandshund og samojed
Arvid Göransson (S) | yakutian laika, siberian husky, alaskan malamute og canadian eskimo dog

Påmeldingfrist:
Ordinær: 6. september
Utsatt: 13. september

Påmelding gjøres på NKK sine nettsider.

Det blir også loddsalg på lørdagen. Katalognummer trekkes i pausen og lodd etter utstillingen. I pausen steker vi noen vafler med syltetøy og servering av kaffe.

På søndagen vil det bli mulig å gjennomføre kløvtest.

Overnatting

Levanger Camping er et flott område med hytter til utleie. Det er også mulighet for bobil, campingvogn og telt. Booking: post@levangercamping.no eller 400 07 006.

Stor takk til våre sponsorer: