Aktiviteter

Rorosløpet gh spann

Løp & trekkhundprøver

Norsk Polarhundklubb arrangerer løp og trekkhundprøver som kvalifiserer til trekkhundchampionat. De årlige løpene er Rørosløpet og samojedmesterskapet. I tillegg arrangeres det enkelte trekkhundprøver av lokalkontakter rundt om i landet. På denne siden finner du kriteriene for å oppnå trekkhundchampionat, terminlister, regelverk, kontaktinformasjon til trekkhundprøvekomiteen, og annen relevant løpsinformasjon.

Utstilling

Norsk Polarhundklubb arrangerer rasespesialer for våre egne raser, samt polarhundutstillinger for alle de seks polare rasene.

Lokalarrangement

Vi har lokalarrangementer over hele landet. Arrangementene kan være turer, kløvtester, miljøtrening, kjøretrening, trekkhundtester etc. Vi legger ut lokalarrangementer fortløpende på vår Facebookside. Følg oss her for å få med deg alt som skjer i hele landet.

yakutian og samojed

Merker

Noen ganger er dørstokkmila seig, selv for eiere av polare brukshunder. Da kan det være fint å ha et mål å strekke seg etter. Derfor har vi laget tre ulike merker; kløvmerker, distansemerker og aktivitetsmerker

Regelverk

Norsk Polarhundklub forholder seg til kennelklubbens regelverk for utstilling, championat og trekkhundprøver. Disse kan du finne under.

Stor takk til våre sponsorer: