Raser

Grønlandshund pulk

Grønlandshund

Her finnes informasjon til deg som er interessert i rasen grønlandshund. Informasjonen er formidlet av Norsk Polarhundklubb – avlsrådet for grønlandshund, i det håp at du som er ny med rasen, eller bare som interessert i rasen skal kunne finne svar på noen av de spørsmålene du har. Vi oppfordrer også til å ta kontakt med oss med ytterligere spørsmål.

Samojed tralle

Samojedhund

Her finnes informasjon for deg som er interessert i rasen samojedhund. Informasjonen er formidlet av Norsk Polarhundklubb – Avlsrådet for samojedhund, i det håp at du som ny med rasen eller interessert i rasen skal kunne finne svar på noen av de spørsmålene du har. Vi oppfordrer også til å ta kontakt med oss med ytterligere spørsmål.

Yakutian Laika

Her finnes informasjon til deg som er interessert i rasen yakutian laika. Informasjonen er formidlet av Norsk Polarhundklubb, i det håp at du som er ny med rasen, eller bare som interessert i rasen skal kunne finne svar på noen av de spørsmålene du har. Vi oppfordrer også til å ta kontakt med oss med ytterligere spørsmål.

Canadian Eskimo Dog

Canadian eskimo dog er ikke representert i Norge i dag. Rasen er nylig godkjent av FCI, så når vi får mer informasjon om evntuelle oppdrettere av rasen vil vi opprette avlsråd, samt presentere informasjon om rasen her.

Stor takk til våre sponsorer: