Om oss

Norsk Polarhundklubb

Norsk Polarhundklubb, som samarbeider med Norsk Kennel Klubb, er forvaltningsansvarlig for rasene grønlandshund, samojedhund, yakutian laika og canadian eskimo dog. Fire raser som hører til ytterpunktene i hundeverden når det gjelder ekstreme egenskaper som kuldetoleranse, nøysomhet og utholdenhet.

Avdelinger & lokalkontakter

Lokalkontaktene er Norsk Polarhundklubbs forlengede armer ut i hele Norge. De arrangerer kløvtester, turer, sprer kunnskap og fremmer sosialt samvær til alle våre medlemmer. Norsk Polarhundklubb har i tillegg en avdeling i Midt-Norge. Nedenfor finner du informasjon om avdelingen og en liste over alle lokalkontaktene våre.

Tyinholmen

Styret/tillitsvalgt

Norsk Polarhundklubb er avhengige av en rekke frivillige som bidrar til at klubben vår fortsetter å være levende. Aktiv raseforvaltning, arrangementer og aktiviteter krever mye jobb og vi er glade for alle våre flotte tillitsvalgte.

Polarposten

Polarposten er vårt medlemsblad. Alle kan skrive inn til oss med artikler, sende bilder og bidra til et flott medlemsblad. Her finner du både tidligere utgaver, samt informasjon om materiellfrister, tips til hvordan du bør sende inn bilder og kontaktinformasjon til redaksjonen.

Vedtekter og retningslinjer

Norsk Polarhundklubbs lover og regler sikrer klubbens organisering og gir retningslinjer for både årsmøtet og styret. Lovmalen er Norsk Kennel Klubs mal for alle deres medlemsklubber.

Styrereferater

Klubben har vedtatt at referat fra styremøter skal tilgjengeliggjøres for klubbens medlemmer. Vedtaket gjelder fra 1.11.2023. Oversikt over referatene finner du under.

Stor takk til våre sponsorer: