Informasjon

Utstilling og årsmøte på Frya Leir

Den første helgen på mai i nydelig vårvær ble det arrangert hovedutstilling og årsmøte på Frya Leir. Det var totalt 69 hunder påmeldt fordelt på 3 av klubbens 4 raser, samt alaskan malamute og siberian husky. Dommere denne helgen var Kamilla Engen (N) og Per Kristian Andersen (N). John Smedbakken var med som dommeraspirant på samojed, vi er alltid glade for å få nye dommere, som ønsker å dømme våre raser.

I år var vi så heldige å ha elever fra Jønsberg videregående skole som deltakere på utstillingen. De stilte hver sin siberian husky i ulike klasser og gjorde det veldig bra, 2 av hundene gikk videre til BIS-finalene hvorav en av dem ble BIS Veteran. De hjalp også til i kiosken og med å sette opp og ta ned ringene. De går alle vg2 naturbruk med hund som yrkesfaglig fordypning. De har igjennom skoleåret vært innom mange forskjellige aktiviteter deriblant Femundløpet og nå altså utstilling. Dette er en fantastisk mulighet for disse ungdommene og en bra måte å rekruttere nye folk inn i polarhundmiljøet. Det var også 2 første års elever med som skrivere, de gjorde en meget bra jobb med å skrive kritikker på alle hundene som ble stilt ut.

Det ble avholdt Barn og hund med 4 deltakere. Det er alltid en fornøyelse å se samspillet mellom barnene og hundene. Og alle fikk diplom og premie for innsatsen.

På kvelden ble det avholdt årsmøte, hvor vi også hadde med en del medlemmer på Teams. Etter et velgjennomført årsmøte, ble det tid for loddtrekning og hundeprat.

Gratulerer til alle med flotte resultater, og vi håper vi ser dere igjen ved en annen anledning.

Resultater:

BIS

1. Rajumas Maitri Yeti av Aboki

2. Vasetmuttens Ålrighte Alpha

3. Vikerkollen’s GS Atlas

4. Ildico ot Liinika Stamm

5. Aviaq av Tasermiut

BIS Valp

1. Sheza Classic Jesko Absolute

BIS Junior

1. Catch My Spirit’s Baltic Vibe

2. Aviaq av Tasermiut

3. Jenka ot Liinika Stamm

BIS Brukshund

1. Catch My Spirit’s First Lady

2. Lady Lyanna Mishadotiir

BIS Veteran

1. Vesterelva’s Donald

2. Olybkas Live with Levi’s

BIS Avl

1. Frida Ginadatter clearly-ra-ju-ma

BIS Oppdrett

1. Catch My Spirit

Stor takk til våre sponsorer: