Informasjon

Presentasjon av nytt hovedstyre

Styret jobber tett med alle klubbens råd, komiteer og avdeling. Noen av hovedoppgavene til styret er å drive klubben i samsvar med klubbens formål, oppnevne og avvikle komiteer, oppnevne representanter for klubben, og utarbeide retningslinjer for særkomiteer, avlsråd og redaktør til medlemsbladet Polarposten, mm.

Vibeke Nather-Aafarli

Vibeke Nather-Aafarli, leder

42 år, er gift med Stig og har 3 barn i alderen 16-19 år. Jeg kommer opprinnelig fra Danmark. Etter å ha bodd noen år på Isand flyttet jeg til Norge for 20 år siden og bor nå i Betna i Heim kommune. Vi har 7 samojeder i alderen 4-11 år og en alaskan malamute på snart 3 år. Hundene blir brukt til turer, trekk og kløving, samt utstilling av og til. Vi driver et lite oppdrett under kennelnavnet Pilskaret.

Lisbeth Jørgensen, nestleder

47 år og bor i Lørenskog, rett utenfor Oslo. Har en Yakutian Laika som brukes til tur og agility. Utenom hunden leser jeg en del fantasy og er veldig glad i konserter og festivaler.

Jeger Bjørnson, styremedlem

40 år. Jeg holder til på Gjesåsen i Solør. Jeg har 12 siberian huskyer og driver med hundekjøring. Jeg Jobber som hundekjøringslærer på Jønsberg Videregående Skole og er trener i Norges Hundekjøringsforbund. I tillegg til å sitte i styre i Norsk Polarhundklubb så leder jeg valgkomiteen i Norsk Siberian Huskyklubb. Jeg brenner for et inkluderende miljø hvor folk kan få være aktiv med den hunden man har og med den aktiviteten man liker. Jeg tror det er viktig å skape positive møteplasser for folk og dyr, hvor alle er velkommen uansett hva man har i bagasjen. Jeg har også stor lidenskap for rekruttering til hundekjøringsporten.

Henrik Sivertsen, styremedlem

39 år. Bor i Angvika på Nordmøre hvor jeg har to grønlandshunder, Luna og Korak. Glad i fjellturer og fisking, gjerne i kombinasjon, og skiturer om vinteren.

Stian Plassen, styremedlem

42 år, bor på Otta i Gudbrandsdalen sammen med kone, 4 barn, 3 hunder og 2 katter. Jobber på ungdomsskole, er aktiv i Fagforbundet og i Røde kors. Jeg startet med å passe naboen’s hund og gikk turer på fjellet med min onkels Engelske setter. Brukte konfirmasjonspengene på en Berner sennenhund og utstyr til denne. Meldte meg inn i den lokale hundeklubben og etter dette har hund vært en hobby. - En stor del av hverdagen min, og etter hvert vår. En hund ble til 2 og etter hvert 3. Har prøvd det meste av hundesporter og drev aktivt med lydighetstrening med min Tervuren. Men med interessen for friluftsliv kom ønsket om en polarhund. Vår første samojed kom til oss i 2010 og etter hvert hadde vi 3. Yakutian laika fikk vi øynene opp for da den ble en del av norsk polarhundklubb og i 2022 hentet vi Niva. I dag har vi 2 samojeder og 1 yakutian laika, trener trekk med sykkel og ski. Går mye tur i skogen og på fjellet, og deltar noe på treninger i lokale hundeklubber. Våre hunder er familiehunder som bor inne og deltar på familiens hverdagsliv. Jeg har erfaring fra mange typer hunder, men polarhunder og deres bruksegenskaper er det som ligger meg nærmest og passer vårt hundehold best

Marie Gjerde, varamedlem

27 år, sykepleier og bosatt i Stavanger. Samboeren min og jeg har tre samojeder, eldste 7 år. I fjor hadde vi vårt første valpekull. Vi har intensjon om å fortsette avlsarbeidet, såfremt tispene egner seg til avl. Utover å være lidenskapelig opptatt av hund gjennom fjellturer, trekk, ski, agility, rallylydighet og utstilling, har jeg engasjert meg i diverse frivillige verv. Jeg er utrolig glad for å få være vara i Polarhundklubben, og gleder meg til å få bedre innsikt i hva organisasjonen utretter for de flotte rasene våre.

Stor takk til våre sponsorer: