Informasjon

Presentasjon av nytt hovedstyre

Styret jobber tett med alle klubbens råd, komiteer og avdeling. Noen av hovedoppgavene til styret er å drive klubben i samsvar med klubbens formål, oppnevne og avvikle komiteer, oppnevne representanter for klubben, og utarbeide retningslinjer for særkomiteer, avlsråd og redaktør til medlemsbladet Polarposten, mm.

Øverst f.v: Kine S. Pedersen (leder), Vibeke Nather-Aafarli (nestleder) og Jeger Bjørnson (styremedlem). Nederst f.v: Lisbeth Jørgensen (styremedlem), Henrik Sivertsen (styremedlem), Rita Kramvig (varamedlem) og Line Håland Albertsen (varamedlem)

Kine S. Pedersen, leder

34 år og kommer fra Stavanger, men bor i Froland på et lite småbruk på det blide sørland. Jeg har hatt hund i seks år, har en samojed og to grønlandshunder, som jeg bruker til: kjøring av mellomdistanse løp, kløving, kjettingtrekk, kickbike, vogn osv. Jeg har stor interesse for polare bruks- og trekkhunder, friluftsliv og bevare sunne og friske hunder. Jeg har sittet i styret og avlsrådet for grønlandshund i noen år. Driver oppdrett av grønlandshund, har kennel Qimmeq Qimuttoq.

Vibeke Nather-Aafarli, nestleder

42 år, er gift med Stig og har 3 barn i alderen 15-18 år. Jeg kommer opprinnelig fra Danmark, flyttet til Norge for 19 år siden og bor nå i Betna i Heim kommune. Vi har 6 samojeder i alderen 3-10 år og ei alaskan malamut på snart 2 år. Vi avler litt under kennelnavnet Pilskaret.

Kine S Pedersen
Vibeke Nather-Aafarli
Vibeke Nather-Aafarli

Jeger Bjørnson, styremedlem

39 år. Jeg holder til på Gjesåsen i Solør. Jeg har 12 siberian huskyer og driver med hundekjøring. Jeg Jobber som hundekjøringslærer på Jønsberg Videregående Skole og er trener i Norges Hundekjøringsforbund. I tillegg til å sitte i styre i Norsk Polarhundklubb så leder jeg valgkomiteen i Norsk Siberian Huskyklubb. Jeg brenner for et inkluderende miljø hvor folk kan få være aktiv med den hunden man har og med den aktiviteten man liker. Jeg tror det er viktig å skape positive møteplasser for folk og dyr, hvor alle er velkommen uansett hva man har i bagasjen. Jeg har også stor lidenskap for rekruttering til hundekjøringsporten.

Lisbeth Jørgensen, styremedlem

Jeg er 46 år og bor i Lørenskog, rett utenfor Oslo. Har en Yakutian Laika og en Amerikansk Akita. Vi går turer, og trener agility. Utenom hundene leser jeg en del fantasy og er veldig glad i konserter og festivaler.

Henrik Sivertsen, styremedlem

38 år. Bor i Angvika på Nordmøre hvor jeg har to grønlandshunder, Luna og Korak. Glad i fjellturer og fisking, gjerne i kombinasjon og skiturer om vinteren.

Rita Kramvig, varamedlem

56 år, mor til to, ei voksen jente og en gutt på 16 år. Gift med Terje Aune og vi bor og driver gård med kyr og hobbyhøner ved siden av jobb og hunder. Har hatt hund hele mitt liv men fikk min første Siberian husky i 2014. Nå er de 12 😊. Kjører hund på vinter og stiller ut på sommer.

Line Håland Albertsen, varamedlem

31 år. Bosatt i Sola kommune Rogaland med samboer og to små barn. Oppdretter av samojed under kennel Snødehulen. Liker å tilbringe tid ute i hengekøye og sanke av naturens ressurser.

Rita Kramvig
Rita Kramvig
Line Håland Albertsen
Line Håland Albertsen

Stor takk til våre sponsorer: