Om Grønlandshund RAS Avlsråd Avlsregler Helse Oppdretterliste Hannhundliste Valpeliste Trekkhundchampion

Grønlandshund

Valpeliste

Kullene på denne listen er kull som er godkjente etter Norsk Polarhundklubbs regler for avl og oppdrett. Tispeeier må selv sørge for at begge foreldredyr følger avlskravene. Klubben har ikke noe ansvar ut over formidling av godkjente kull. Valpene står på valpelista til de er 10 uker. Ønsker oppdretter at de fjernes før eller at de skal stå lenger er det bare å sende en mail til avlsrådet på grraadet@polarhund.no.

7 valper født

Parring foretatt: 03.04.2024
Født: 06.06.2024
Tispe navn: Qimmeq Qimuttoq`s Ace Era
Tispe regnr.: NO50906/21
HD: B
Hann navn: NUCH Branoq av Rennfokk
Hann regnr.: NO44339/14
HD: A
Ledige valper: Ingen

Oppdretter

Kennel: Wanvare
Navn: Rita Lysholm og Wiktor Hagan
Adresse: Kåsavegen 221 7375 Røros
Telefon: 72 41 38 52 / 926 14 849
Epost: rita@wanvare.no / wiktor@wanvare.no

Valpepris

Norsk Polarhundklubb opererer med en veiledende valpepris for hver av sine raser. VEILEDENDE PRIS PÅ GRØNLANDSHUNDVALPER ER: 16 000,-. Denne prisen er utarbeidet av klubben i samarbeid med oppdrettere av rasen og er på et nivå som klubben og flertallet av oppdretterne er komfortable med. Prisen er veiledende og kun ment som en rettesnor valpekjøpere kan bruke som et utgangspunkt for hvilket prisnivå de kan forvente på valper av sin rase. Det vil alltid finnes oppdrettere som tar noe mer eller noe mindre enn veiledende pris.

Klubben oppfordrer i slike tilfeller valpekjøper til å undersøke med oppdretter hvorfor prisen avviker fra den veiledende og vurdere om dette er årsaker en er villig til å betale ekstra for. Det er viktig å være bevisst på at høyere pris ikke automatisk betyr at valpene er av en bedre kvalitet enn valper som selges til veiledende pris. Likeledes er det viktig at valpekjøper undersøker og reflekterer over grunnen til at valper selges til en lavere pris en veiledende pris.

For å melde inn paringer/kull som skal stå på valpelisten, vennligst benytt følgende skjema.

Stor takk til våre sponsorer: